Szűrés

A(z) VOLT fesztivál kulcsszót tartalmazó cikkek

Fesztiválozás helyben vagy akár távolból a Telekom 4G megoldásaival

2016. június 29. -

A Telekom VOLT Fesztiválra készülve a Telekom idén is megerősítette nagy sebességű 4G hálózatát a fesztivál környékén. 

Tovább

Petőfi Zenei Díj a VOLT-on

2016. május 23. -

Zenei díjat alapít a Petőfi Rádió, amelyet minden évben a hazai könnyűzene elismerésre méltó szereplői vehetnek át. A nagyszabású gálát június 28-án, a Telekom VOLT Fesztivál nulladik napján, Sopronban rendezik meg.

Az eseményen különlegesnek ígérkező produkcióval lesz jelen többek között a Punnany Massif, a Wellhello, Rúzsa Magdi, a Margaret Island, a Halott Pénz és a Szabó Balázs Bandja, de a belga Lost Freqencies is színpadra lép. Az estet három nagykoncert zárja, Ella Eyre, Wilkinson és Ákos részvételével. 

Tovább

Sopronban lép fel a legtöbb magyar produkció

2016. május 19. -

 

A legnagyobb nemzetközi fesztiválelismerést nemrég besöprő Telekom VOLT Fesztivál szervezői büszkék arra, hogy a változatos világsztár kínálat mellett Sopronban lép fel a legtöbb hazai produkció is, felvonultatva a műfajok széles tárházát. Közülük most százat soroltak fel a 2016-os felhozatalból. Június 28-án indul a VOLT.

Tovább

Telekom VOLT Fesztivál: részletes program

2016. április 10. -

Április 4-én ünnepli 23. születésnapját a Telekom VOLT Fesztivál, amelynek zenei programja mára 90%-osnak mondható. A szervezők ezúttal 50 előadó – mások mellett – a Quimby 25 éves jubileumi nagykoncertjét, Rúzsa Magdi és a brit Nero fellépését hozták nyilvánosságra.

Tovább